Behandelingen

DE BEHANDELINGENHolistisch Centrum Oude Willem staat op een heel bijzondere plek in het Drents Friese Wold. De plek speelt een belangrijke rol in het geheel. Ik ben er zeker van dat de energie van de plek bijdraagt aan het resultaat van de behandelingen.


Ik werk op een holistische manier. Dat wil zeggen dat ik naar het wezen in zijn geheel kijk en niet slechts naar één onderdeel. Ik ga uit van de oosterse kijk op gezondheid en genezing. Daarbij ga je kijken naar wat er nodig is voor een lichaam om weer in balans te komen. Hiervoor is geen standaard werkwijze maar wordt d.m.v. voelen, meten, kijken en luisteren een behandeling samengesteld. Er wordt altijd rekening gehouden met de drie lagen van lichaam, geest en ziel. Deze moeten tezamen in balans worden gebracht. De belangrijkste factor voor mij is, dat ik een behandeling geef waarbij mens of dier in heel zijn wezen gehoord wordt.


BEHANDELINGEN voor MENS en DIER

Vanaf 1 juli zijn de tarieven gewijzigd. Omdat een behandeling meestal anderhalf uur of meer duurt is het tarief verhoogd naar €75.

Behandelingen worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

HEALING; ENERGETISCHE THERAPIE (MENS EN DIER)


 

Healing is een energetische behandeling die op vele niveaus in het lichaam werkt en waarbij blokkades in het lichaam en de geest worden opgelost die voor klachten zorgen.

Tijdsduur : 1,5 uur

Prijs : €75

 

 

ROUWBEGELEIDING


Bij rouwgebeleiding wordt er vaak alleen gedacht aan praten. Door huisartsen wordt dan ook vaak doorverwezen naar een psycholoog. Er wordt echter vaak vergeten dat verdriet ook in je lichaam gaat zitten; in je weefsel en je cellen. In je hele wezen eigenlijk.  Hier moet stroming in gebracht worden om een goede verwerking op gang te brengen en klachten te voorkomen.

Ik bied therapie aan waarbij beiden hand in hand gaan. Ik ben zelf ervaringsdeskundige op het gebied van verlies van een partner en andere dierbaren dus ik weet hoe de processen hierin verlopen.

Tijdsduur: 1,5 uur

Prijs €75


 SHIATSU VOOR PAARDEN


Shiatsu is een ontspanningsmassage die erop gericht is het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren waardoor psychische of lichamelijke problemen worden verminderd of opgelost.

Ook hierbij worden etherische oliën van Young Living gebruikt.

Tijdsduur : 1,5 uur

Prijs : €75


ENERGETISCHE SHIATSU MASSAGE MET ETHERISCHE OLIËN VOOR HONDEN


Deze ontspannende, helende massage is bij uitstek geschikt voor honden die gestrest zijn of kampen met angsten.

U kunt deze massage zelf ook leren zodat u zelf uw hond kunt behandelen. Kijk hiervoor bij de workshops.


Tijdsduur: 1,5 uur

Prijs: €75


DORN & BREUSS THERAPIE (MENS)De Dorn methode is een zachte manipulatie techniek voor de correctie van heupen, wervels, armen en benen. Met deze therapie kunnen veel rugproblemen worden opgelost en ook problemen die daarmee samenhangen.

Wordt meestal in combinatie met de Breuss massage gegeven.

Tijdsduur : 1,5 uur

Prijs : €75RAINDROP MASSAGE MET YOUNG LIVING OLIËN (MENS EN DIER)


 

Een massage met een 9-tal essentiële oliën van Young Living. Deze oliën zijn enorm krachtig en helend.

- bij griep

- spierpijn

- rugklachten

- neuropathy

- luchtwegaandoeningen

Tijdsduur : 1,5 uur

Prijs : €85

 

 

 

INTUÏTIVE MASSAGE

 

Een ontspannende massage waardoor alles weer gaat stromen en heling plaatsvindt. 

Lekker wegzakken in de stilte en even helemaal terug naar jezelf.

 

Met toevoeging van op jou afgestemde oliën van Young Living.

 

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: €75

 

 

CRANIO-SACRAAL BASISBEHANDELING (PAARD EN MENS)


 

Het ontspannen van het hele lichaam via het cranio-sacrale systeem waardoor genezing plaats kan vinden.

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €75

 

 

 

ITOVI-SCAN (MENS EN DIER)

 

Scan met het Itovi scan-apparaat. Deze geeft aan, aan welke oliën en/of supplementen het lichaam behoefte heeft. Uit een scan valt vaak veel af te lezen. Het kan een handvat zijn als er klachten zijn die moeilijk te herleiden zijn. De scan is vaak onderdeel van een behandeling.

Prijs : €15

 

HEALING OP AFSTAND

 

Een healing kan ook op afstand worden uitgevoerd. Dus mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan is dit een goede optie. Het is net zo effectief als wanneer u hier aanwezig bent en ik u ter plekke behandel.

 

Van tevoren is er contact om af te spreken waarvoor u de healing wilt. Ook wordt er een tijdstip afgesproken waarop de behandeling zal plaatsvinden.

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: €45

 

Bij afzegging binnen 24 uur voor een afspraak wordt 50% in rekening gebracht.

RECENSIES VAN KLANTEN


Een 5 sterren is te weinig als je weet wat Denise allemaal in haar mars heeft. :-)Dankjewel dierbare vriendin en collega dat ik samen met jou een prachtig leerpad heb mogen bewandelen. Bij Denise is dier en mens in goede handen en in een prachtige natuurlijke omgeving ook.

 

 

Ik heb van Denise een rugbehandeling gehad. Nou dat was wel nodig. Na de behandeling voelde ik me wel wat beurs, maar mijn rug is een stuk soepeler dan voorheen!! Dit is echt een aanrader en Denise neemt alle tijd voor je. (Dorn therapie - humaan)

 

 

Dankzij Denise vannacht tot 4.44 uur geslapen. Het is lang geleden dat ik 4 uur aan één stuk heb geslapen. Heerlijk! De behandeling gisteren was super fijn en heel gezellig. Ook Puck onze hond was na haar behandeling een stuk relaxter in de auto. Kortom een aanrader voor iedereen die wat nieuwe energie, ontspanning en inzicht kan gebruiken! (healing - hond, Dorn therapie - humaan)

 

 

Ik heb bij Denise de cursus Raindrop Technique humaan gedaan. Alles was super goed voorbereid, goede uitleg en zeer interessant. Ik heb ontzettend veel geleerd en een fantastische dag gehad. Ik kan nu de Raindrop zelf geven aan mensen.

Echt een aanrader om te doen en te ervaren!

 

Bob mijn hond reageert zo goed op de behandelingen van Denise dat ik graag 5 sterren wil geven.

 

 

Lieve Denise, wat een fijne behandeling heb ik van je gekregen. De prachtige rustige plek, de rust die je uitstraalt en je oprechte aandacht hebben de behandeling nog meer resultaat gegeven. Ik voel me stukken beter, ontspannener en ik slaap als een roosje. Dankjewel! (cranio-sacraal behandeling - humaan)

 

 

Enorm fijn, betrokken en professioneel contact. Denise is een heel waardevolle behandelaar met veel kennis van zaken. Enthousiast maar alles vanuit een diepe rust en vertrouwen in het genezingsproces van elk paard. Wij stellen veel vertrouwen in Denise en haar unieke manier van werken! (shiatsu / healing behandeling - paard)

 

 

Aanrader! Denise is een lieve rustige dame waarbij je je meteen op je gemak voelt. Haar oprechte aandacht voelt als een warm bad waardoor je meteen gerustgesteld wordt en je op een ontspannen manier de behandeling ingaat.

 

 

Hallo! Na al een jaar lang onverklaarbare '' klachten '' te hebben met mijn oude paard Hazerd is hij na de behandeling onherkenbaar veranderd! Mijn dank is erg groot! Echt top! (shiatsu behandeling - paard)

 

 

Nou Denise, de behandeling begint echt z'n vruchten af te werpen. Zoals je ziet staat Joan tegenwoordig heerlijk te genieten van haar poetsbeurt. Eerlijk is eerlijk, ik was in het begin behoorlijk sceptisch omdat het zo'n ongrijpbaar iets is maar ik ben helemaal om. Wat een geweldige verandering. Ik kan het iedereen aanraden 👍🏻👍🏻👍🏻 (shiatsu behandeling - paard)

 

 

 

 

 

 

 

 

GALERIJCONTACTAdres: Streng 1

Tel: (31) 06 - 54 98 64 81

Email: info@holistischcentrumoudewillem.nl

KvK-nummer: 67620906

BTW-nummer: 138404392B03

IBAN-nr: NL14ABNA0532611594

OPENINGSTIJDENMaandag : 11.00 - 21.00

Dinsdag : 11..00 - 21.00

Woensdag : 12.00 - 21.00

Donderdag : 13.00 - 21.00

Vrijdag : 11.00 - 21.00

Zaterdag: 11.00 - 17.00

Copyright © All Rights Reserved