Behandelingen

DE BEHANDELINGEN

 

 

Holistisch Centrum Oude Willem staat op een heel bijzondere plek in het Drents Friese Wold. De plek speelt een belangrijke rol in het geheel. Ik ben er zeker van dat de energie van de plek bijdraagt aan het resultaat van de behandelingen.

 

Ik werk op een holistische manier. Dat wil zeggen dat ik naar het wezen in zijn geheel kijk en niet slechts naar één onderdeel. Ik ga uit van de oosterse kijk op gezondheid en genezing. Daarbij ga je kijken naar wat er nodig is voor een lichaam om weer in balans te komen. Hiervoor is geen standaard werkwijze maar wordt d.m.v. voelen, meten, kijken en luisteren een behandeling samengesteld. Er wordt altijd rekening gehouden met de drie lagen van lichaam, geest en ziel. Deze moeten tezamen in balans worden gebracht. De belangrijkste factor voor mij is, dat ik een behandeling geef waarbij mens of dier in heel zijn wezen gehoord wordt.

 

 

ITOVI-SCAN EN VITASSAGE MASSAGE MET YOUNG LIVING OLIËN

 

Scan met het Itovi scan-apparaat. Deze geeft aan, aan welke oliën het lichaam behoefte heeft. Aan de hand van de uitslag kan het Vitassage massage-apparaat ingezet worden. Werkt vooral op het bindweefsel.

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €65

BEHANDELINGEN voor MENS en DIER

 

 

 

ALGEMEEN CONSULT

 

Voor alle gezondheidsklachten (humaan en huisdieren).

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €55

Prijs paard op locatie: €65 + eventueel reiskosten

 

 

 

CRANIO-SACRAAL BASISBEHANDELING

 

Het ontspannen van het hele lichaam via het cranio-sacrale systeem waardoor genezing plaats kan vinden.

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €55

 

 

 

HEALING; ENERGETISCHE THERAPIE

 

Healing is een energetische behandeling die op vele niveaus in het lichaam werkt en waarbij blokkades in het lichaam en de geest worden opgelost die voor klachten zorgen.

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €55

 

 

 

SHIATSU (PAARDEN)

 

Shiatsu is een ontspanningsmassage die erop gericht is het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren waardoor psychische of lichamelijke problemen worden verminderd of opgelost.

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €65

 

 

 

DORN & BREUSS THERAPIE

 

De Dorn methode is een zachte manipulatie techniek voor de correctie van heupen, wervels, armen en benen. Wordt meestal in combinatie met de Breuss massage gegeven.

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €55

 

 

RAINDROP MASSAGE MET YOUNG LIVING OLIËN

 

Een massage met een 9-tal essentiële oliën van Young Living. Deze oliën zijn enorm krachtig en helend.

- bij griep

- spierpijn

- rugklachten

- neuropathy

- luchtwegaandoeningen

Tijdsduur : 1 uur

Prijs : €65

 

YOUNG LIVING PRODUCTEN

 

Voor het aanschaffen van producten van Young Living kunt u altijd contact opnemen. Of u kunt kijken op www.oilypower.nl

RECENSIES VAN KLANTEN

 

Ik heb bij Denise de cursus Raindrop Technique humaan gedaan. Alles was super goed voorbereid, goede uitleg en zeer interessant. Ik heb ontzettend veel geleerd en een fantastische dag gehad. Ik kan nu de Raindrop zelf geven aan mensen.

Echt een aanrader om te doen en te ervaren!

 

Bob mijn hond reageert zo goed op de behandelingen van Denise dat ik graag 5 sterren wil geven.

 

 

Lieve Denise, wat een fijne behandeling heb ik van je gekregen. De prachtige rustige plek, de rust die je uitstraalt en je oprechte aandacht hebben de behandeling nog meer resultaat gegeven. Ik voel me stukken beter, ontspannener en ik slaap als een roosje. Dankjewel! (cranio-sacraal behandeling - humaan)

 

 

Enorm fijn, betrokken en professioneel contact. Denise is een heel waardevolle behandelaar met veel kennis van zaken. Enthousiast maar alles vanuit een diepe rust en vertrouwen in het genezingsproces van elk paard. Wij stellen veel vertrouwen in Denise en haar unieke manier van werken! (shiatsu / healing behandeling - paard)

 

 

Aanrader! Denise is een lieve rustige dame waarbij je je meteen op je gemak voelt. Haar oprechte aandacht voelt als een warm bad waardoor je meteen gerustgesteld wordt en je op een ontspannen manier de behandeling ingaat.

 

 

Hallo! Na al een jaar lang onverklaarbare '' klachten '' te hebben met mijn oude paard Hazerd is hij na de behandeling onherkenbaar veranderd! Mijn dank is erg groot! Echt top! (shiatsu behandeling - paard)

 

 

Nou Denise, de behandeling begint echt z'n vruchten af te werpen. Zoals je ziet staat Joan tegenwoordig heerlijk te genieten van haar poetsbeurt. Eerlijk is eerlijk, ik was in het begin behoorlijk sceptisch omdat het zo'n ongrijpbaar iets is maar ik ben helemaal om. Wat een geweldige verandering. Ik kan het iedereen aanraden 👍🏻👍🏻👍🏻 (shiatsu behandeling - paard)

 

 

 

 

 

 

 

 

GALERIJ

 

 

CONTACT

 

Adres: Streng 1

Tel: (31) 06 - 54 98 64 81

Email: info@holistischcentrumoudewillem.nl

KvK-nummer: 67620906

BTW-nummer: 138404392B03

IBAN-nr: NL14ABNA0532611594

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag : 10.00 - 21.00

Dinsdag : 10..00 - 21.00

Woensdag : 12.00 - 21.00

Donderdag : 12.00 - 21.00

Vrijdag : 10.00 - 21.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Copyright © All Rights Reserved