FutureNet

Holistisch Centrum Oude Willem


DIT BEDRIJF IS OPGEHEVEN!!


FutureNet - 

Het Nieuwetijds-inkomen

FutureNet is een multi-media bedrijf dat in 2014 opgericht is door Roman Zimian en Stephan Morgenstern; twee Poolse ondernemers.

 

De visie van de eigenaren van Futurenet is om IEDEREEN de kans te bieden in overvloed te leven, voldoende geld te hebben om dat te doen waar je hart sneller van gaat kloppen en ook anderen alle mogelijkheden te bieden hun dromen te gaan LEVEN.

 

In de realiteit die we nu allemaal kennen is dat bij lange na niet voor iederen mogelijk, zeker niet voor lager opgeleiden of mensen in een uitkeringsituatie.

Bedrijven werken nog vanuit een piramideconstructie: de directeur staat in zijn eentje bovenaan en verdient het meest. De volgende laag zijn managers, dan teamleiders, dan uitvoerend personeel etc. Allen die onderaan staan zullen nooit meer gaan verdienen dan hun teamleider, manager of de directeur.

 

DAT klopt niet is de visie van Stephan en Roman, het zou voor IEDEREEN mogelijk moeten zijn om meer dan voldoende geld te verdienen en iedereen verdient het om geld in overvloed te hebben.

HUN missie is de wereld te veranderen door een andere manier van werken en verdienen aan te bieden en daarbij ook concreet een bijdrage te zijn aan het verbeteren van de wereld.

De Futurenet Foundation is in het leven geroepen om het regenwoud te redden en een bijdrage te leveren aan de ondervoeding en bij te dragen aan innovatieve en buitengewone oplossingen te brengen in de technisch-medische wereld

Lees hier meer: https://futurenetfoundation.org/program/

Sporters worden gesponsord om dat te doen wat hun lief is en waar ze goed in zijn.

 

Deze mannen creeren een totaal andere realiteit op financieel gebied en werken vanuit hun hart, zijn in de afgelopen jaren met 2 voetjes op de grond blijven staan en hebben de intentie een zo groot mogelijke bijdrage te zijn voor de wereld en de mensen erop met het geld dat gegenereerd wordt.

 

Geld is niet het doel, het is het middel om er goed mee te doen, om te creeren, levens te veranderen, de aarde te helpen, een duurzame samenleving te creeren en iedereen een toekomst te bieden in overvloed.

Overvloed IS er namelijk voor iedereen en zij maken het mogelijk om dat ook bereikbaar te maken voor iedereen.

 

Ben jij in staat om je ANGST en ONGELOOF opzij te zetten en jezelf ook een leven in OVERVLOED te gunnen? En het leven te leiden waar je stilletjes van droomt maar dit nooit hardop aan jezelf en anderen toe durfde te geven? Dan is dit je kans en ik wil je graag deelgenoot maken van het prachtige team waar ik in zit. Want we doen het allemaal SAMEN! Dat maakt het zo mooi.

Neem contact met met op en ik begeleid je overal bij.

 

Wil je alvast even rondkijken op de FutureNet omgeving? Registreren is gratis en kan via onderstaande link.

 

 

CONTACT


Adres: Streng 1

Tel: (31) 06 - 54 98 64 81

Email: info@holistischcentrumoudewillem.nl

OPENINGSTIJDEN

 

Op afspraak.

Copyright © All Rights Reserved