Workshops

Raindrop therapie voor honden


Leuke middagbesteding waarin je je hond leert behandelen met de Raindrop therapie. Je werkt met 9 pure etherische oliën van Young Living.


Datum: zaterdag 23 juni

Locatie: Holistisch Centrum Oude Willem

Tijd: 12:00 - 14:30

Prijs: €45 met gebruik van de Raindrop oliën

€35 als je zelf de Raindrop Kit meeneemt

Tweedaagse cursus Body-Awareness gegeven door Johanna Vrielink op 14 en 15 juli


Intensieve tweedaagse cursus Body Awareness. Body-awareness gaat over bewust(er) worden van je lichaam en bewust(er) worden door je lichaam. Aan deze cursus kan iedereen deelnemen, of je nu wel of niet met paarden werkt.


Als je vanuit lichaamstaal met je paard communiceert is het hebben van lichaamsbewustzijn een essentie in de communicatie. Bij deze manier van communiceren neemt het lichaam een hele centrale plek in, je lichaam is namelijk jouw instrument waarmee jij je uitdrukt naar het paard toe. Hoe bewuster jij je bent van je lichaam hoe beter jij in staat bent om kleine veranderingen in je lichaam te ervaren en hoe subtieler jij je kunt gaan uitdrukken naar je paard toe. Dit geeft zowel een verfijning in jullie communicatie en als ook een enorme verrijking. Je krijgt er als het ware een heel scala aan woorden bij waardoor je nieuwe zinnen kunt gaan maken.


Maar dit geld natuurlijk ook voor alle ruiters: lichaamsbewustzijn is essentieel! Hoe is je houding op het paard? Hoe goed en soepel kun jij meebewegen met het paard? Hoe goed kun je het paard onder jou aanvoelen? Kun je subtiele signalen geven? Stroomt je lichaam door of heb je last van blokkades? Hoe is je houding en balans in een volte? Hoe is je ademhaling? .. Dit heeft allemaal invloed op hoe het paard onder jou beweegt.


Het verdiepen van het contact, je relatie en het verfijnen in het werken met je paard zit hem meestal niet in het leren van meer technieken, maar juist in het bewuster worden van jezelf en het dieper verbinden met jezelf.


Er is een directe connectie tussen je lichaam en je psyche. Dus jouw lichaamshouding en je manier van bewegen heeft een directe invloed op je gedachten en je gevoelens. En je beweegt voortdurend dus het is zeker de moeite waard om daar eens bewust bij stil te staan. Door aandachtig te ervaren wat een verandering in houding en beweging met gedachten en gevoelens doet, kun je klachten transformeren naar krachten. Als je je lichaam zo in balans brengt dat de energie weer kan stromen, zullen blokkades zich opheffen en zullen ook vastzittende denkpatronen en overtuigingen los kunnen komen. Hierdoor kan je soepeler en daadkrachtiger in het Leven staan: zowel fysiek als geestelijk!


Dus deze cursus is zeker ook bedoeld voor mensen die niet met paarden werken.

Dus wil je :

- Je communicatie met je paard verdiepen?

- Inzicht krijgen in eigen houding en gewoontes?

- Meer in verbinding komen met je lichaam en gevoeliger worden voor signalen?

- Energie willen voelen stromen in je lichaam?

- Balans verkrijgen en behouden?

- Minder last hebben van fysieke of mentale klachten en deze omzetten in krachten?

- Duidelijker overkomen zodat anderen je beter begrijpen?

- Beter geaard zijn zodat je jezelf beter kunt manifesteren hier op aarde?

- Meer soepelheid ervaren in je lichaam?


Dan is deze cursus iets voor jou!

Wil je eerst nog meer lezen over wat Body-awareness is en wat het voor jou kan betekenen kan je hier een gratis E-Book downloaden:https://mailchi.mp/0d624d74de92/ebook-bodyawareness 


De cursus vindt plaats op de prachtige locatie Holistisch Centrum Oude Willem. Voor de cursus mogen we gebruik maken van een yurt, een traditionele Mongoolse nomaden tent. De ronde vorm en het gebruik van natuurlijke materialen geeft een hele bijzondere en rustgevende sfeer.


De prijs is 195,- euro. Dit is voor twee dagen, inclusief de lunch!

Tijden: van 10:00 tot 17:00 uur

Mocht je willen deelnemen kan je een email sturen naar info@johanna-vrielink.nl

Workshop Labyrint wandelen gegeven door Hans Baars


Je bent terecht gekomen op een bijzondere plek, een tijdloze plek met in de tuin een aangelegd hartlabyrint van vlas. Wat is een labyrint? Een labyrint is geen doolhof, maar een ervaring, een belevenis. Zoals men wel zegt: “In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg.”


Het labyrint bestaat al ruim 4000 jaar en labyrinten zijn feitelijk mythische ontwerpen die al heel vroeger gebruikt werden voor vruchtbaarheidsrituelen, symbolische bedevaarten en de beleving van spiritualiteit. In deze razendsnelle hyperactieve wereld worden de labyrinten juist weer populair als er meer en meer mensen op zoek gaan naar plekken die inzicht en innerlijke wijsheid bevorderen.


Het labyrint staat symbool voor de weg die wij afleggen in het leven, de weg naar binnen toe. Het kan gebruikt worden als een weg naar je hart, het kan mogelijke problemen oplossen, je intuïtie verbeteren, kortom het is de spiegel op je levenspad. Door het lopen van het labyrint verbind je je met de aarde en de kosmos. Het dient om de zelfkennis te vergroten, een levensfase te kunnen beëindigen en een nieuwe fase te beginnen. Het kan je inzichten geven en zelfs transformeren.


Het labyrint wordt ter plekke door Hans Baars of door de groep gelegd. Na afloop, als iedereen het labyrint gelopen heeft, wordt er besproken wat een ieder ervaren heeft en wordt er een passende labyrintkaart getrokken.  Deelnemers komen ter inspiratie, om een kwestie te verhelderen, iets op te lossen of te verwerken.


Hans Baars is coach en energetisch therapeut en werkt naast labyrinten vooral met de Lecher antenne.


Datum: zaterdag 30 juni

Aanvang: 13:00 uur

Einde: 16:00 uur

Prijs: €25

Inclusief koffie, thee en iets lekkers

GALERIJCONTACT


Adres: Streng 1

Tel: (31) 06 - 54 98 64 81

Email: info@holistischcentrumoudewillem.nl

KvK-nummer: 67620906

BTW-nummer: 138404392B03

IBAN-nr: NL14ABNA0532611594

OPENINGSTIJDEN


Maandag : 11.00 - 21.00

Dinsdag : 11..00 - 21.00

Woensdag : 12.00 - 21.00

Donderdag : 13.00 - 21.00

Vrijdag : 11.00 - 21.00

Zaterdag: 11.00 - 17.00

Copyright © All Rights Reserved