Young Living

Holistisch Centrum Oude Willem


DIT BEDRIJF IS OPGEHEVEN!!


Young Living producten gebruiken

 

 

Het mooie bedrijf Young Living is wereldwijd marktleider in etherische oliën. Gary Young (helaas dit jaar overleden) is 25 jaar geleden begonnen met dit bedrijf op te zetten. Hij heeft zijn hele leven lang research gedaan hoe de beste olie uit plantmateriaal te halen zodat het hele scala aan werkzame stoffen behouden zou blijven. Het was zijn passie om iets moois aan de mensheid te geven. Iets waar je je welzijn mee kunt ondersteunen. Daarbij heeft hij het welzijn van onze planeet nooit uit het oog verloren.

 

Ik geniet elke dag van de oliën en alle andere producten van Young Living. Ik gebruik ze bij mijn werk en voor mijzelf en mijn dieren. Deze topproducten stellen nooit teleur. Ze versterken elke behandeling en bespoedigen herstel.

Als je jezelf en je naasten ook het allerbeste gunt, neem dan een kijkje op mijn website bij Young Living. Als je vragen hebt, kun je altijd bij me terecht. Ik help je graag verder.

 

Voor meer informatie of bestellen, klik op onderstaande knop Young Living 

 

       INFO / BESTELLEN

 

Young Living - het assortiment

 

Young Living heeft naast zo'n 300 verschillende oliën en supplementen ook nog een hele lijn voor de schoonmaak, voor mondhygiëne, body-

en beauty producten en nu zelfs een make-up lijn!! In al deze producten zijn de hoogwaardige etherische oliën verwerkt. Dus waar wacht je op!?! Neem je gezondheid en welzijn in eigen hand en ga voor een leven met natuurlijke producten die je gezondheid bevorderen.

De Thieves lijn bevat o.a. wasmiddel, household cleaner, afwasmiddel, handzeep, tandpasta, handsanitizer, spray, mondwater, dental floss, mints.

De Thieves oliemelange  bevat citroen olie, kruidnagel olie, kaneel olie, rozemarijn olie en eucalyptus radiata olie.

De Bad & Body collectie omvat ondermeer deodorant, douchegels, shampoo's, conditioners. 

'Savvy' betekent 'gezond verstand' . Deze recent gelanceerde minerale make-uplijn is ontdaan van alles wat slecht is om op je huid te smeren. En alles is natuurlijk dierproefvrij en vegan friendly.  Heel 'savvy' dus om voor deze make-up te kiezen.

CONTACT


Adres: Streng 1

Tel: (31) 06 - 54 98 64 81

Email: info@holistischcentrumoudewillem.nl

OPENINGSTIJDEN

 

Op afspraak.

Copyright © All Rights Reserved